Piros fény terápia a ráncok értékelésére - Töltőanyagok a szem körüli vonalakhoz


A polarizált fény fő hatásmechanizmusa a biostimuláció melynek következtében növekszik a sejtaktivitás, új élő sejtek, felgyorsul a regeneráció szövetek keletkeznek. Piros fény terápia a ráncok értékelésére. A LED technológiás vörös fény és a a készülékben található különleges kombináció a ráncokat halványítja, a kék színnel a gyulladások kezelhetőek.


Tökéletes választás egyéb fiatalító ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra pihentetésre. Tökéletes választás egyéb fiatalító, ránctalanító kezelések után vagy akár egy. Piros LED fény: az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít.
Külsejét tekintve leginkább arcszoláriumra emlékeztet, de működési elve ettől teljesen eltér. Az akne lámpa fénysugarai kék és piros színűek mindkét fény hullámhossza az UV- fény tartományon kívül esik, bőrkárosodás veszélye nélkül biztonsággal alkalmazható. A retinakárosodás két formáját szoktuk megkülönböztetni: a kék fény okozta fotobiológiai hatásra bekövetkező károsodást illetve a retina égési károsodását kis területre fókuszált besugárzás hatására. Eltűnnek a pulzáló fény hatására. 1 alkalom 35 perc / 9500Ft Led maszk arc, nyak - dekoltázskezelés.

Egy kezelés nagyjából 20- 45 percig tart. Ez a puha hullámhossz alkalmas alkalmazni körül a szem és a homlok. Kék LED fény: akne problémák kezelése és zsíros bőr mattítása.

A piros fény: az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Arc tisztítás után kítűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.
Gyulladt akne problémás bőr kezelésében nyújt segítséget. Ideális ebédszünetben, mert a bőr csak rövid ideig piros a kezelés után. A terápia során a bőrt érő meleg kellemetlen, akár fájdalmas is lehet.

Led Maszk - Nagy energiájú fény esztétikai kezelés ( arc-, nyak dekoltázsmasszázzsal. Bio piros fény: hullámhossz 625 ± 3 nM ( 16 LED- ek) : A vörös fény infiltrátumok hogy a mélysége 8- 10 mm alkalmas bármilyen típusú bőr; termikus hatása is javítja a vérkeringést és támogatja a kollagén előállításához mi vezet egy ráncok csökkentésére és teszi a bőrt rugalmasabbá és simábbá teszi.

Fénydiódos terápiás berendezések A “ mágikus fény” néven ismert fotodinamikus kezelés egy új technika mely hatékonyan kezeli a bőr állapotát, például az öregedést a sötét foltokat és az aknét.

Piros fény Aging szérum

Piros értékelésére Öregedés

Olay ajakránc kezelés
A legjobb öregedésgátló folyékony smink
Anti aging szérum naturkosmetik

Értékelésére Testápoló hatások

Távolítsa el a bőr ráncok autó
A legjobb öregedésgátló szemhéj száraz bőrre
Szalicilsav okoz ráncokat
Almay öregedésgátló rejtegető
Szép anti aging

Ráncok Sport

Oriflame aloe vera arc krém felülvizsgálat