Aminosavak a ráncok számára - Akne anti aging klinika


A kendermagolajban ezenkívül alapvetően fontos aminosavak és magas tápértékű fehérjék is megtalálhatók. A huminsav segít pótolni a szükséges tápanyagokat. A méhek számos ajándékot adnak nekünk köztük a propoliszt, embereknek melynek gyógyhatását az emberiség több ezer éve ismeri.


1981- ben szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1986- ban szakvizsgáztam bőrgyógyászat- kozmetológia- nemigyógyászatból.

Aminosavak a ráncok számára. Gyulladáscsökkentő antibiotikus összetevőket tartalmaz, elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat nagy szerepe van a betegségek megelőzésében. A vitaminok ( A- ásványi anyagok ( kálium, kalcium, B2-, B3-, B6-, D- és E- vitamin), vas, B1-, C- magnézium) és enzimek ilyesfajta “ koktélja” az egyik legértékesebb növényi olajjá emeli a kendermagolajat. Nagy Éva bőrgyógyász – kozmetológus szakorvos vagyok.
Üdvözlöm a honlapomon!

Ráncok Illóolaj

Üdvözlöm a honlapomon! Nagy Éva bőrgyógyász – kozmetológus szakorvos vagyok. 1981- ben szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Ráncok Csúcsminőségű termékek


1986- ban szakvizsgáztam bőrgyógyászat- kozmetológia- nemigyógyászatból. A kendermagolajban ezenkívül alapvetően fontos aminosavak és magas tápértékű fehérjék is megtalálhatók.
Arc maszk a ráncok eltávolítására
A legjobb pattanás és öregedés elleni toner
Aminosavak a ráncok számára

Ráncok számára Friss

A vitaminok ( A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E- vitamin), ásványi anyagok ( kálium, kalcium, vas, magnézium) és enzimek ilyesfajta “ koktélja” az egyik legértékesebb növényi olajjá emeli a kendermagolajat. A huminsav segít pótolni a szükséges tápanyagokat.

Diy szerves anti ránc krém
A legjobb hidratáló testápoló öregedő bőrre
Párnahuzat a ráncok megelőzésére
Hogyan kapsz ráncokat a szőnyegen
Ráncok az ajkak körül a dohányzásról

Számára Hogyan arcon

A méhek számos ajándékot adnak nekünk, embereknek, köztük a propoliszt, melynek gyógyhatását az emberiség több ezer éve ismeri. Gyulladáscsökkentő, antibiotikus összetevőket tartalmaz, elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat, nagy szerepe van a betegségek megelőzésében. GAL Marhakollagén peptidek, GAL Marhakollagén peptidek – 300g A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban.
Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával ( pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira.
Olívaolaj az arcráncokhoz